Tilausehdot

Vitamailin Maxd-tuotesarja 

Yleistä 

Nämä ehdot koskevat sopimusta tuotteiden ja palvelujen toimittamisesta loppuasiakkaille Suomessa. Sopimuksessa tuotteista ja palveluista voidaan myös käyttää nimityksiä tavara tai tavarat.

Osapuolet

Myyjä: Vitamail AS, Postbox 7000, 20226 Malmö. Puhelin 093 154 4888, sähköposti asiakaspalvelu@vitamail.fi. Yritystunnus 994 450 921MVA. Ehdoissa käytetään nimityksiä «Vitamail», «me» tai «meitä».

Ostaja: Henkilö, joka on merkitty ostajaksi tilauksessa, myyntikanavasta riippumatta, ja josta käytetään nimityksiä «sinä», «sinua», «sinun», tai «asiakas». Henkilön on oltava yli 18-vuotias voidakseen tulla Vitamailin asiakkaaksi.

Tilaus

Ryhtyessäsi Vitamailin asiakkaaksi teet jatkuvan tilauksen, jolla ei kuitenkaan ole sitovuusaikaa eikä tiettyä sopimuskautta.

Jos et ilmoita meille lopettavasi tilausta vähintään 4 viikkoa ennen seuraavaa ajastettua tilausta, saat meiltä edelleen lähetyksiä joka 4. kuukausi, kunnes itse irtisanot tilauksen.

Tilaus on, kuten sanottua, jatkuva, ja voit itse tehdä siihen muutoksia – kuten siirtää lähetystä, pitää tauon lähetyksistä tai lopettaa tilauksen.

Hinnat

Hintamme on annettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron. Tuotteiden hinta voi vaihdella myyntikanavasta, jakelijasta tai erikoistarjouksista riippuen. Hinnat ovat voimassa, kunnes niitä muutetaan. Ilmoitus hinnanmuutoksista annetaan hyvissä ajoin, ennen kuin muutokset tulevat voimaan; viimeistään 1 kuukausi ennen muutosta. Tutustumistarjouksia ei voi hyödyntää laittomasti rekisteröitymällä/irtisanoutumalla toistuvasti, koska ne ovat ensisijaisesti uusia asiakkaita varten. Enintään 1 tutustumistarjous asiakasta kohden.

Jokaisen lähetyksen päälle tulevat voimassa olevat posti- ja toimituskulut, jos muuta ei ole sovittu.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse numerossa 093 154 4888, maanantaista perjantaihin klo 10.00 – 16.00. Vastaamme kysymyksiin myös Facebook-sivuillamme. Nähdäksesi tietosi voit myös kirjautua sisään «omat sivut» -kohdasta, osoitteessa www.vitamail.fi

Maksaminen

Myyjä voi vaatia maksun tavarasta siitä ajankohdasta alkaen, kun tavara lähetetään myyjältä ostajalle. Jos ostaja käyttää maksaessaan luotto- tai debit-korttia, myyjä voi varata ostosumman kortilta tilauksen yhteydessä. Korttia veloitetaan samana päivänä kuin tavara lähetetään. Laskulla maksettaessa lasku toimitetaan tavaran lähettämisen yhteydessä. Viimeinen maksupäivä käy ilmi laskusta.

Toimitus 

Toimitamme lähetyksiä vain Suomen rajojen sisällä. Tilauksesi tulee kotiisi 3-7 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Sen jälkeen saat meiltä lähetyksiä sovitun toimitusvälin mukaisesti. Erikoistarjousten, suurempien tai useampien tilausten kohdalla voit joutua noutamaan tavarat postitoimipisteestä, koon ja painon mukaan. Osoitteesi muuttuessa sitoudut päivittämään meille uuden osoitteesi.

Henkilötiedot

Käsittelemme kaikkia henkilötietoja tietosuojalain mukaisesti. Tallennamme ja käytämme näitä tietoja hoitaaksemme asiakassuhdetta, mukaan lukien tiedottaminen tuotteista, palveluista ja muista Vitamailin eduista. Asiakas suostuu siihen, että Vitamail AS voi hyödyntää kaikkia yhteydenottotapoja sinuun päin, mukaan lukien kirjeet, puhelin, sähköposti ja tekstiviestit kertoaksemme tuotetarjouksista tai markkinoidaksemme niitä. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä täältä.

Palautusoikeus 

Asiakkaana sinua suojaa kuluttajansuojalaki ja sinulla on 14 päivän ehdoton palautusoikeus alkaen siitä päivästä, kun vastaanotat ensimmäisen lähetyksen. Palautusoikeus tarkoittaa, että sinulla on oikeus peruuttaa kauppa avaamattoman pakkauksen osalta ja palauttaa tavara meille. Jotta palautusoikeus on voimassa, on tuote toimitettava meille samanmääräisenä ja -kuntoisena, kuin olet sen vastaanottanut. Mahdollisen palautuksen kustannuksista vastaat itse.

Palautusoikeus tilaussopimustuotteille

Palautusoikeus koskee vain ensimmäistä saamaasi toimitusta. Seuraavat tavaralähetykset ovat identtisiä, eikä ensimmäisen lähetyksen jälkeen saapuville lähetyksille sen vuoksi ole palautusoikeutta. Sinun tulee ilmoittaa meille viimeistään 4 viikkoa ennen seuraavaa ajastettua toimitusta (muutoksen aikaraja näkyy laskulla) jos haluat että jätämme seuraavan toimituksen lähettämättä.

Meille takaisin lähetettyjen tilausten osalta emme hyvitä laskua. Jos haluat, että tilauksesi lähetetään sinulle uudelleen, perimme sinulta 10 euron maksun, joka kattaa käsittely- ja lähetyskulut.

Reklamaatiot

Kaikkien puutteellisten lähetysten osalta annetaan lain mukainen täysi reklamaatio-oikeus.

Se on kuitenkin rajattu tavaran viimeiseen käyttöpäivään, joka löytyy pakkauksesta, edellyttäen, että oikeaa säilytysohjetta on noudatettu ja että enintään kaksi kuukautta on kulunut siitä, kun reklamaation aihe on huomattu.  Kaikissa olosuhteissa ostaja on velvollinen reklamoimaan kohtuullisen ajan kuluessa virheen löytymisestä. Reklamaation, virheen tai puutteen kohdalla sinulle korvataan mahdolliset toimituskulut. Jos haluat reklamoida tai sinulla on kysyttävää reklamaatiota, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Riita-asiat

Valitukset tulee osoittaa meille kohtuullisen ajan kuluessa, katso kohta Reklamaatiot. Osapuolten tulee yrittää ratkaista mahdolliset kiistat sovittelun kautta.

Lain ja oikeuspaikan valinta 

Sopimus on Suomen lain alainen. Osapuolten väliset riita-asiat tulee yrittää ratkaista neuvotteluteitse. Jos neuvottelut eivät tuota tulosta, asia siirtyy tuomioistuimelle.

Vastuuvapauslausekkeet ja -rajoitukset

Vitamail pidättää oikeuden siirtää tämän sopimuksen mukaiset oikeutensa ja velvollisuutensa toiselle osapuolelle.

Vitamail pidättää oikeuden muutoksiin, jotka johtuvat tuotantoseisokeista, vääristä hinnoista tai toimitusongelmista, jotka eivät johdu yrityksen toiminnasta.

Vitamail pidättää myös oikeuden painovirheisiin, hintavirheisiin, arvonlisäveron ja muiden maksujen muutoksiin. Mahdolliset tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin varastossa riittää tavaraa.

Vitamail ei vastaa tuotteen väärästä käytöstä. Seuraa suositeltua annosteluohjetta.

Sopimusehtojen muuttaminen

Ehtoja voidaan muuttaa tarpeen mukaan ja/tai, jos julkiset muutokset tai lisäykset vaikuttavat näihin ehtoihin. Ehtojen muuttuessa saat meiltä ilmoituksen. Ilmoitus annetaan vähintään 1 kuukausi ennen niiden voimaantuloa. Jos haluat irtisanoa sopimuksesi muuttuneiden ehtojen vuoksi, sinulla on siihen täysi oikeus. Jos osapuolten välistä sopimusta ei sanota irti, tarkoittaa se, että hyväksyt päivitetyt ehdot. Uusista ehdoista tiedotetaan sivustollamme tai tavaratoimituksen yhteydessä.